cabana-plaiul-foii-1

Cabană Plaiul Foii în Masivul Piatra Craiului 🚵🏻‍♀️🥾

Pensiuni

Cabana Plaiul Foii reprezintă principala bază de access către creasta muntelui. Împătimiții drumețiilor se adună cu mic cu mare de la primele raze de soare și pornesc spre unul dintre traseele ce îi vor duce pe muchia Craiului.Câteva dintre monumentele naturii ce se află în apropiere, amintim: Cerdacul Stanciului, Grota Stanciului, Peştera Dâmbovicioara, Prăpăstiile Zărneştilor sau Marele Grohotiş.

Cazare

Cabana Plaiul Foii poate găzdui un număr de

34 de turişti, pe cele 2 etaje destinate oaspeților. Toate cele 15 camere au un design rustic, respectând și cerințele celor mai sofisticați dintre noi.

Pentru familii, recomandăm unul dintre cele două apartamente – bucurați-vă de spațiu și intimitate.3 din camerele pensiunii au intrare separată, prin spatele pensiunii. Toate camerele au același confort: sunt amenajate rustic și toate au baie proprie.

NU PRIMIM ANIMALE DE COMPANIE DE TALIE   MARE / MIJLOCIE.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.4 thoughts on “Cabană Plaiul Foii în Masivul Piatra Craiului 🚵🏻‍♀️🥾

  1. Am petrecut trei nopți de vis , câțiva ani în urmă , împreună cu foștii colegi de facultate…

  2. Una din cele mai frumoase zone cu masivul Piatra Craiului în față și cabana Plaiul Foii prin fața căreia trece râul Bârsa

Leave a Reply

Your email address will not be published.