cazare-cabana-aproape-brasov

Căbănuța din munți, micuță, cochetă, pentru 2-4 persoane – aproape de Braşov

Cabane Inedite Case Vacanta

Căbănuța din munți se află în Brașov și oferă cazare cu parcare privată gratuită.  • Fiecare cameră are o chicinetă utilată complet cu frigider, şemineu, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, baie privată cu duş și terasă.
  • Oaspeții se pot relaxa în grădină.
  • Turnul Negru și Strada Sforii se află la 30 km de proprietate.
  • Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,8 pentru un sejur pentru 2 persoane.


„Privelistea este fantastica, cabanuta este dotata cu tot ce trebuie pentru o vacanta la munte iar gazda este super saritoare si de treaba.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Căbănuța din munți, micuță, cochetă, pentru 2-4 persoane – aproape de Braşov

  1. Buna ziua. Tot nu am reusit aa inteleg numele.aau locatia despre care ati creat articolul . Asta era intentia ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *