cazare-cabana-aproape-brasov

Căbănuța din munți, micuță, cochetă, pentru 2-4 persoane – aproape de Braşov

Cabane Inedite Case Vacanta

Căbănuța din munți se află în Brașov și oferă cazare cu parcare privată gratuită.  • Fiecare cameră are o chicinetă utilată complet cu frigider, şemineu, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, baie privată cu duş și terasă.
  • Oaspeții se pot relaxa în grădină.
  • Turnul Negru și Strada Sforii se află la 30 km de proprietate.
  • Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,8 pentru un sejur pentru 2 persoane.


„Privelistea este fantastica, cabanuta este dotata cu tot ce trebuie pentru o vacanta la munte iar gazda este super saritoare si de treaba.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

3 thoughts on “Căbănuța din munți, micuță, cochetă, pentru 2-4 persoane – aproape de Braşov

  1. Buna ziua. Tot nu am reusit aa inteleg numele.aau locatia despre care ati creat articolul . Asta era intentia ?

  2. Sunt singura care nu recomand aceasta cazare oare?
    Am stat in casuta 1 si am fost profund dezamăgita. Dincolo de toate ramele foto din casuta care “vesteau” nota 10 pe booking, se poate vedea panza de păianjen in toate colturile, o igrasie la hornul sobei si lipsa de interes. Cel mai tare m-a deranjat mirosul neplacut din baia (care da, e minuscula chiar si pt oameni mici) pe care nici nu pot sa-l descriu. Poate ca mi-ar fi placut sa aiba ceva instructiuni scrise de folosire a radiatorului sau a termostatului, dar probabil solutia era ca daca ai nevoie suni proprietara. Ca sa nu mai zic ca brusc s-a intrerupt si apa calda si a trebuit sa ne descurcam singuri sa o facem (desi am sunat-o pe proprietara care nu a stiut prea bine sa ne zice ce sa facem). Pana intr-un punct se vede si ca altii care au fost cazati acolo s-au ocupat intens sa distruga lucruri, dar tu ca si gazda care percepi o suma de bani deloc neglijabila nu cumva ai rolul de a te asigura ca cei care vor fi cazati vor avea o sedere decenta? Ma intreb: cat de nedrept e sa dai nota 10 locatiei de genul asta si sa o ajuti sa creasca? De ce nu spunem verde-n fata? Poate in felul acesta invata si proprietarii ceva si schimba. Nu stiu cum stau lucrurile in cealalta casuta (cea cu jacuzzi). Pacat, au o priveliste de vis, dar trebuie exploatată mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.