cazare-in-borsa-maramures-pensiune-agroturistica-2

Cazare la Pensiunea Agroturistică Borșa in Maramureș 😍

Pensiuni

Pensiunea Agroturistică Borșa se află în Borșa și oferă unități de cazare cu acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat și patio sau balcon, grădină și lounge comun.Vila are și o saună.

Oaspeții de la Pensiunea Agroturistică Borșa se pot bucura de pescuit în apropiere sau pot beneficia de terasă.

A apreciat – Gazdele sunt foarte primitoare, oameni buni. – Peisaj foarte frumos, un loc deosebit. – Bucătărie foarte bine dotată și amenajată, doar că trebuie să vă aduceți mâncare să o preparați 🙂 – Foarte curat și îngrijit (și în exterior, dar și în interior)Nu a apreciat · Nu putem spune neapărat că nu ne-a plăcut, dar accesibilitatea către pensiune e destul de grea. După drumul asfaltat, drumul pietruit este pentru o singură mașină, iar ultima parte, la intrarea în curtea pensiunii, urcarea e o adevărată aventură, cu o rampă destul de grea.

Vezi video – Borsa, Maramures

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *