cazare-pensiune-malul-lacului-1

Cazare pe malul lacului 🚣pentru pasionatii de pescuit 🐟 si relaxare in Caras Severin !

Pensiuni

Pensiunea Gasthaus Grindeshti este situata pe malul lacului Gozna din stațiunea Crivaia, Văliug, județul Caraș-Severin. Are 10 camere, 8 duble și 2 de 4 locuri. Are piscină interioară cu apă încălzită la 28-32 grade și saună finlandeză cu terapie salină

Camerele hanului au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu duș și uscător de păr. Camerele sunt dotate cu birou.

Gasthaus Grindeshti servește micul dejun tip bufet.

Zona de wellness include saună și piscină interioară. În zona din jur puteți opta pentru activități, cum ar fi drumeții, ciclism și canotaj. Oaspeții pot să se relaxeze la malul apei.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *