cazare-cabana-harghita-1

[🐈 🐕 Cazare Pet Friendly] izolată în Harghita, Karak Chalet

Cabane Inedite Case Vacanta

Aflat în satul Izvoare din judeţul Harghita, Karak Chalet are un patio şi vedere la râu. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Acest chalet are 3 dormitoare, un TV şi o bucătărie. De asemenea, există o baie cu duş sau cadă. Un al patrulea dormitor este situat într-o casă de lemn separată.Proprietatea oferă cazare cu o saună. Oaspeţii cazaţi la Karak Chalet au la dispoziţie facilităţi de grătar.

Sovata este la 34 km de proprietate, iar Băile Tuşnad se află la 45 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, situat la 80 km de proprietate.“Karak chalet este poziționată intr-o zona superba, între 2 râuri și cu o curte extrem de frumoasa, cu brazi, lac, ești practic in mijlocul naturii. Nu am ratat sa facem sauna seara de seara și ne-am bucurat de zăpada din belsug in aceasta perioada a anului. Copiii s-au bucurat deplin de pisica care domiciliază pe proprietate. Cabana este dotata cu absolut tot ce îți trebuie pt self catering.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *