cazare-valcea-casuta-hobbit-1

Cazare de poveste la Căsuța de Hobbit din Perișani, Vâlcea

Cabane Inedite

Căsuța de Hobbit se află în Perișani și oferă grădină, terasă, WiFi gratuit și vedere la grădină. Oaspeții beneficiază de vedere la munte.

  • Cabana are 3 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și 1 baie cu cadă cu hidromasaj. Bucătăria dotată oferă frigider și cuptor cu microunde.
  • Călimănești este la 44 km de cabană, iar Râmnicu Vâlcea se află la 50 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, aflat la 76 km de Căsuța de Hobbit.


Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.