cabana-porumbacu-de-sus-linistea-muntilor-3

Cabana Linistea Muntilor din Porumbacu de Sus, locul unde uiți de stres și te bucuri de natură

Cabane Inedite Case Vacanta Cazare Transilvania

Text preluat de pe site-ul proprietatii: Mă numesc Ciprian și, împreună cu familia mea, suntem proprietarii cabanei Liniștea Munților. Dorim să îți urăm bun venit pe acest website. Asemenea cabanei, am făcut website-ul cu gândul la tine, fapt pentru care vei găsi orice informație cauți despre cabană sau despre Porumbacu de Sus. Înainte de amerge mai departe, te invit să citești rândurile următoare:Am construit cabana cu pasiune din dorința de a oferi oaspeților noștri o o experiență cât mai plăcută. Am țintit să combinăm frumusețea dată de creasta Munților Făgăraș cu confortul oferit de condițiile de cazare astfel încât cei care vin la noi să simtă că sunt în mijlocul naturii fără a fi nevoiți să renunțe la comoditatea unei camere călduroase.

Fie că veniți pentru a vă relaxa, a pescui sau a descoperi zona, sperăm să fiți impresionați de cabana noastră deoarece, pentru familia noastră, turismul reprezintă viitorul, reprezintă calea pe care dorim să o urmăm de acum înainte, fapt pentru care ne concentrăm toate forțele pentru a oferi oaspeților noștri cele mai bune condiții posibile.

Cei care vin în Porumbacu de Sus se plâng că ”nu au ce face” în afară de a vizita Castelul de Lut Valea Zânelor și a urca la vârful Negoiu. Personal, pe mine m-a dezamăgit acest lucru deoarce știu cât de frumoase sunt pădurile, câmpiile și tradițiile acestui loc. Nu am stat cu mâna-n sân și m-am mobilizat: am ecologizat zonele de agrement, am amenajat trasee și acum îmi doresc să le prezint celor care se cazează la noi astfel încât și ei să descopere cât de frumoase sunt aceste plaiuri.

cabana-porumbacu-de-sus-linistea-muntilor-1


Unde veți dormi

Cabana noastră vă pune la dispoziție două camere cu pat dublu care pot acomoda patru persoane. În living, găsiți o canapea extensibilă pe care poate dormi comod un adult sau doi copii.

Camerele sunt mobilate și decorate în stil scandinav iar pereții sunt izolați fonic și termic folosind tehnici inovatoare, importate din Suedia.

Paturile au saltele cu memorie, ce facilitează un somn profund și odihnitor.

Aveți la dispoziție o singură baie, cu duș, aerisită natural, accesibilă din living.

Review Booking: Desi vremea nu a fost de partea noastra, ne-am simtit minunat. Casa este foarte curata si bine dotata cu toate cele necesare. Privelistea este superba. Lacul cu pesti si plimbarea cu barca pe lac a fost un deliciu atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Cu siguranta v-om mai reveni!

Rezervare directă la: 0752451552

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.