cazare-cabana-panoramic-rezidence-borsa-1

Cabana Panoramic Residence din Borșa, Maramureș

Pensiuni

Panoramic rezidence oferă cazare cu WiFi gratuit, vedere la munte și parcare privată gratuită, fiind situată în Borșa. Oaspeții au la dispoziție o saună și cadă spa.Fiecare unitate de cazare are canapea, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, bucătărie bine utilată, cu zonă de luat masa și baie privată, cu uscător de păr. De asemenea, acestea includ frigider, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de cafea și fierbător.

“Cazarea a fost minunata! Locul a fost spectaculos, camerele au fost exceptionale: curate, elegante si moderne. Bucataria a fost dotata cu toate ustensilele necesare, iar sauna a fost extrem de interesanta cu o soba pe baza de lemme.”Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.