cazare-pastravaria-alex-maramures-pet-friendly-1

Cazare în Maramureș <3 Păstrăvăria Alex, 🐈 🐕 Pet Friendly !

Cazare Pet Friendly Pensiuni

Păstrăvăria Alex se află în Mara și oferă restaurant, bar, grădină și facilități de grătar. Oaspeții au la dispoziție room service și o terasă. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.Toate unitățile de cazare ale pensiunii includ TV cu ecran plat. Fiecare cameră de la Păstravaria Alex oferă baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.Proprietatea servește mic dejun continental zilnic.

Minunat! Cea mai frumoasa vacanta din Romania! Sincer, nu credeam ca exista asa ceva la noi. Oamenii de aici sunt minunati, ospitalieri pana la cer, mereu veseli si comunicativi. Mancarea, mancarea este DELICIOASA, micul dejun este demn de un rege, totul proaspat.Cine comenteaza negativ, o face din rautate. Vom reveni cu drag!

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *