cazare-poiana-brasov-ski-aurelius-1

Cazare in Poiana Brasov la hotel de 4 stele, Aurelius Imparatul Romanilor

Hotel

Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor, de 4 stele, oferă unități de cazare elegante într-o locaţie pitorească pe malul lacului Mioriţa în staţiunea montană Poiana Braşov. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.

Camerele sunt bine amenajate, foarte spaţioase şi luminoase. Acestea sunt decorate cu mobilier clasic de lux, ales cu atenţie la detalii.Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la o serie de facilităţi, inclusiv la piscina interioară, saună, la cada cu hidromasaj şi la zona de fitness. În timpul sezonului de iarnă, proprietatea pune la dispoziţie un depozit pentru echipamentele de schi. Pentru relaxare, se oferă masaje disponibile la un cost suplimentar.

Restaurantul este situat direct la malul lacului, servind mâncăruri internaționale sau locale pentru până la 170 de oaspeți. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru conferinţe, spectacole sau orice alt tip de evenimente.

Centrul istoric al orașului Braşov se află la 6 km de Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor. Cel mai apropiat aeroport se află în Otopeni, la 146 km, iar proprietatea asigură un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Parcarea privată este gratuită.Recenzii Google: “Am stat doua nopti la Aurelius.. Totul a fost perfect.
Micul dejun destul de variat , camerele super spațioase, foarte curate.
La SPA totul a fost Ok mai puțin pe partea cu prosoape .. am fost de patru ori la Spa și niciodată nu am reușit sa găsim prosoape la Recepție “

Recenzie Booking: “Întreg personalul foarte amabil, foarte curata camera. Absolut toate facilitățile au fost funcționale. Cu siguranță voi reveni. Piscine interioare încălzite, jacuzzi perfect functional. Piscina exterioară încălzită, are o panoramă superbă ( vezi pârtiile de schi ) la zona împădurită din stațiune.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.