cazare-pe-malul-lacului-satucul-lui-andrei-1

Cazare inedită pe malul lacului intr-o atmosfera de basm în satul Sătic (culoar Rucar – Bran) la Sătucul lui Andrei

Cabane Inedite Case Vacanta

SATUCUL lui ANDREI, este situat in com.Rucar, sat.Saticul de Jos,pe malul lacului Satic,in inima Rezervatiei Naturale Piatra Craiului, sub privirea muntelui Papusa,la 5km de culuarul Rucar-Bran.
SATUCUL lui ANDREI, este locul ideal pentru zile de odihna, relaxare si drumetii in mijlocul naturii,cu peisaje montane de basm, care va taie rasuflarea.

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate


Privelistea incantatoare, dar mai ales aerul curatsi mirosul cetinei de brad, te fac sa uiti de rutina zilnica si te indeamna sa urci pe potecile batatorite de cerbul carpatin, porcul mistret si ursul brun, patrunzand astfel, tot mai adanc in habitatul lor natural.
Complexul este format din 16 cabanute si o cabana, sala de mese, sala de sedinte și o sala de tenis de masa
Fiecare cabanuta dispune de o camera dubla matrimoniala, baie cu cabina de dus, balcon cu vedere spre lac, tv, bucatarie complet utilata unde puteti sa va preparati daca doriti singuri mancare, incalzire centrala, cablu tv si internet wifi.

Va oferim astfel posibilitatea ca linistea familiei dumneavoastre sa nu fie deranjata de catre proprietari sau de catre alte grupuri de turisti.Cabana dispune de 4 camere matrimoniale, 2 apartamente, living cu semineu, sala de mese,bucatarie complet utilata si incalzire centrala.
Camerele matrimoniale dispun de baie cu cabina de dus, tv, cablu tv, si internet wifi.
SATUCUL lui ANDREI dispune si de o parcare proprie ce asigura un loc de stationare pentru fiecare spatiu de cazare.

Video Satucul lui AndreiRecenzie Google: Excelent ! Locație super, peisaj frumos, liniște, condiții de cazare excelente si foarte curat. Păcat ca nu au si restaurant, ci doar sala de mese. Căsuțele au vedere spre lac, frigider si aragaz. Baie cu dus, centrală termică. Iar pretul e foarte bun pentru cazare.

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

6 thoughts on “Cazare inedită pe malul lacului intr-o atmosfera de basm în satul Sătic (culoar Rucar – Bran) la Sătucul lui Andrei

  1. ..am fost in zona…am vazut din treacat “Satucul lui Andrei”….m-as caza cu mare drag …cu siguranta ar fi superb

  2. Nu recomand acesta cabana…jalnică.
    am fost 5 familii acolo cu 5 copii după ce am făcut un grătar am fost nevoiți sa spălăm vasele în lighean și apoi sa le clătim la baie, în sala de mese oferita lipsa chiuveta și căldură….

Leave a Reply

Your email address will not be published.