cazare-casuta-traditionala-oberwood-porumbacu-de-sus-2

Cazare inedita pentru 4 persoane la o casa rustica din Porumbacu de Sus, OberWood

Case Traditionale

OberWood se află în Porumbacu de Sus şi oferă acces gratuit la internet WiFi, parcare privată gratuită şi vedere la grădină. Unitățile de cazare au podea cu parchet, TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr. În plus, acestea includ frigider, plită, fierbător și aparat de cafea. Vila oferă terasă și grădină.Recenzie Booking: Atmosfera, casele traditionale, design-ul. E ca si cum locuiesti la muzeul satului, te intorci in timp, dar ai tot confortul. Un mix perfect de vechi cu elemente de design actuale. In plus, gazda a fost perfecta, aratand disponibilitate maxima oricarei solicitari si oferind informatii despre locatie, obiceiuri, atractiile zonei. Multumim pentru sejurul minunat!Recenzie Booking: Micul dejun este la cerere. Foarte bun. Suficient . As recomanda de adaugat fructe. Casuta curata, cu bun gust, o imbinare intre nou si vechi. Foarte ingenios gandite. Un mod de a te intoarce in timp. Lenjerii si prosoape foarte curate. Cel mai mult mi- au placut grinzile de lemn care ofera unicitate interiorului. Gazda deosebit de atenta si cu maxima disponibilitate. Ne-a asteptat sa ajungem pana la o ora foarte tarzie.

Curtea este mare si curata, rustic amenajata. Ma asteptam sa am un peisaj de vacanta, spectaculos. Conceptul spatiului este gandit ca un loc retras si linistit. Practic este o curte la sat, ca la bunici. Pentru cine doreste un spatiu verde, este bine . La un moment dat devine plictisitor.

Video OberWood

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare inedita pentru 4 persoane la o casa rustica din Porumbacu de Sus, OberWood

Leave a Reply

Your email address will not be published.