cazare inedita

Cazare rurala in Buzau la cabanute din lemn pe malul lacului – Lacul cu Mesteceni

Cabane Inedite Case Traditionale

Cazare la Lacul cu Mesteceni – o destinație populară de agrement situată în județul Buzău, în apropierea satului Pietroasele, la aproximativ 130 km de București. Acest lac natural cu apă dulce este înconjurat de o pădure de mesteceni, ceea ce îi conferă o atmosferă pitorească și relaxantă.

Lacul cu Mesteceni – Doua casute din busteni pe marginea unui mic lac si un foisor din lemn masiv care ofera o panorama asupra imprejurimilor. Suntem inconjurati de verdeata, de padurea de mesteceni si de animalele fermei noastre.Capacitate: 14 locuri.

Localizare: Mazalesti, Sat Plavatu, Buzau

Oferte cazare acum in judetul Buzau

Booking.com

Lacul cu Mesteceni oferă o gamă variată de activități de agrement, cum ar fi pescuitul, înotul, plimbările cu barca sau cu canoea și campingul. Există și o zonă specială pentru grătare, unde poți pregăti mâncăruri delicioase și să le savurezi într-un cadru natural.

Recenzie Google: Locul este foarte fain. Cazarea se oferă în cabane din lemn. Pentru că am venit fără rezervare, era liberă doar camera de sus, cu 4 paturi, suprapuse două câte două. Nu ne-am cazat aici fiindcă eram doar doi.

Recenzie Google: Un loc de basm, gazde minunate, servicii de calitate! Recomand iubitorilor de natură, tradițonal, liniște și frumos! Vom reveni cu mult drag!

Datorită atmosferei liniștite și naturale, Lacul cu Mesteceni este o destinație potrivită pentru petrecerea unui weekend cu familia sau prietenii, sau pentru organizarea unor evenimente speciale, cum ar fi nunți sau botezuri.

În concluzie, Lacul cu Mesteceni este o destinație de agrement ideală pentru cei care caută o escapadă de la oraș, într-un cadru natural pitoresc, cu o varietate de activități de agrement și obiective turistice în apropiere.

Oferte cazare in judetul Buzau

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

4 thoughts on “Cazare rurala in Buzau la cabanute din lemn pe malul lacului – Lacul cu Mesteceni

  1. Facebook comment: Locuri superbe,binecuvintate de DUMNEZEU!Nu pot să uit Minzalestul și toate localitățile apropiate pînă la Lopatari.Va doresc sa aveti parte de tot cei bun!

  2. Foarte interesante și drăguțe construcțiile, oameni primitori și amabili, doar ideea cu toaleta nu-i pe gustul meu, in rest totul la superlativ.

  3. Bună seara, mai multe detalii unde putem afla? Preț, imagini interior, facilități, cu masă fără masă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *