cazare-lacul-mesteceni-buzau-1

Cazare rurala in Buzau la cabanute din lemn pe malul lacului – Lacul cu Mesteceni

Cabane Inedite Case Traditionale

Lacul cu Mesteceni – Doua casute din busteni pe marginea unui mic lac si un foisor din lemn masiv care ofera o panorama asupra imprejurimilor. Suntem inconjurati de verdeata, de padurea de mesteceni si de animalele fermei noastre.Capacitate: 14 locuri.

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Localizare: Mazalesti, Sat Plavatu, BuzauRecenzie Google: Locul este foarte fain. Cazarea se oferă în cabane din lemn. Pentru că am venit fără rezervare, era liberă doar camera de sus, cu 4 paturi, suprapuse două câte două. Nu ne-am cazat aici fiindcă eram doar doi.Recenzie Google: Un loc de basm, gazde minunate, servicii de calitate! Recomand iubitorilor de natură, tradițonal, liniște și frumos! Vom reveni cu mult drag!

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare rurala in Buzau la cabanute din lemn pe malul lacului – Lacul cu Mesteceni

  1. Facebook comment: Locuri superbe,binecuvintate de DUMNEZEU!Nu pot să uit Minzalestul și toate localitățile apropiate pînă la Lopatari.Va doresc sa aveti parte de tot cei bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *