cazare-lacul-mesteceni-buzau-1

Cazare rurala in Buzau la cabanute din lemn pe malul lacului – Lacul cu Mesteceni

Cabane Inedite Case Traditionale

Lacul cu Mesteceni – Doua casute din busteni pe marginea unui mic lac si un foisor din lemn masiv care ofera o panorama asupra imprejurimilor. Suntem inconjurati de verdeata, de padurea de mesteceni si de animalele fermei noastre.Capacitate: 14 locuri.

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Localizare: Mazalesti, Sat Plavatu, BuzauRecenzie Google: Locul este foarte fain. Cazarea se oferă în cabane din lemn. Pentru că am venit fără rezervare, era liberă doar camera de sus, cu 4 paturi, suprapuse două câte două. Nu ne-am cazat aici fiindcă eram doar doi.Recenzie Google: Un loc de basm, gazde minunate, servicii de calitate! Recomand iubitorilor de natură, tradițonal, liniște și frumos! Vom reveni cu mult drag!

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

4 thoughts on “Cazare rurala in Buzau la cabanute din lemn pe malul lacului – Lacul cu Mesteceni

  1. Facebook comment: Locuri superbe,binecuvintate de DUMNEZEU!Nu pot să uit Minzalestul și toate localitățile apropiate pînă la Lopatari.Va doresc sa aveti parte de tot cei bun!

  2. Foarte interesante și drăguțe construcțiile, oameni primitori și amabili, doar ideea cu toaleta nu-i pe gustul meu, in rest totul la superlativ.

  3. Bună seara, mai multe detalii unde putem afla? Preț, imagini interior, facilități, cu masă fără masă?

Leave a Reply

Your email address will not be published.