despre-colibita

Despre Colibita, scurt ghid de calatorie

Visit Romania

Colibita este un lac artificial situat in nord-vestul Romaniei, in judetul Bistrita-Nasaud. Este unul dintre cele mai populare destinatii turistice din zona, atractie pentru turistii din tara si straini, oferind oportunitati pentru activitati precum inot, pescuit, plimbari in jurul lacului si drumetii in padure.

In plus, lacul Colibita ofera un peisaj spectaculos, cu apa cristalina si dealuri acoperite cu paduri, oferind oamenilor oportunitatea de a se bucura de frumusetea naturii. Exista si optiuni variate de cazare in zona, inclusiv cabane, vile si pensiuni, precum si restaurante si terase unde se pot savura mancaruri si bauturi traditionale romanesti.Cum sa ajungi in Colibita: Cea mai usoara modalitate de a ajunge la Colibita este cu masina, fiind situat la aproximativ 70 de km de orasul Bistrita. De asemenea, puteti ajunge cu autobuzul sau cu trenul pana la statia din oras si apoi sa luati un taxi pana la lac.

Cazare in Colibita: Exista mai multe optiuni pentru cazare in zona lacului, inclusiv cabane, vile si pensiuni. Puteti alege cea mai potrivita pentru nevoile si bugetul dumneavoastra.

Va recomandam sa consultati site-ul nostru pentru cateva recomandari: #6 unitati de cazare in Colibita

Obiective turistice si activitati in Colibita:

  • In apropierea lacului exista si alte obiective turistice, precum Rezervatia Biosferei Colibita, Manastirea Colibita, Muzeul Etnografic Colibita si Cascada Colibita.
  • Exista o multime de activitati de facut la Colibita, inclusiv inot, pescuit, plimbari in jurul lacului si drumetii in padure. De asemenea, puteti inchiria barci sau caiace pentru a explora lacul.

Mancarea in Colibita: Exista mai multe restaurante si terase in zona lacului, unde puteti savura mancaruri traditionale romanesti si bauturi rafinate.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *