delta-siretului-zaga-zaga-0

Escapada de vis in Delta Siretului, la mai putin de 3 ore de Bucuresti in complexul ZagaZaga

Cabane Inedite

Lăsând în urmă agitația și zgomotul orașelor, într-un colț feeric, Siretul își ramifică brațele care se risipesc peste o întindere nesfârșită, ce a dat naștere unui loc unic în România.La întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați, pe o suprafață de peste 82 de hectare, Zaga Zaga a ajutat la formarea unei delte impresionante, de o frumusețe aparte – cunoscută și sub numele de Delta Siretului.

O liniște binecuvântată ce doar natura ți-o poate oferi, plimbări cu barca pe canalele care îmbrățișează păduri și zăvoaie, un spațiu intim și confortabil care-ți poate deveni culcuș pentru câteva zile, răsărituri și apusuri care vor rămâne în amintire, mese gustoase cu pește proaspăt produs în ferma proprie și o multitudine de alternative de petrecere a timpului.

O oază de relaxare și reconectare, un tărâm de poveste care merită vizitat și descoperit!

ACTIVITĂȚI PENTRU FIECARE IN DELTA SIRETULUI

Video Delta Siretului, ZagaZaga

Recenzii Google Zaga Zaga

Mi-a placut foarte mult conceptul. E foarte fain de mers cu copii, am stat in bungalou, unde a fost foarte curat, patul foarte confortabil, temperatura ambientala f ok. Nu pot sa ofer insa 5 stele din cauza mancarii, raportul calitate-pret lasa de dorit. Nu ma deranjau foarte tare preturile mancarii care erau destul de mari daca era buna, insa pot aprecia faptul ca nu au avut cartofi congelati. La lanseta nu a tras decat plàtica. Cu siguranta ne-am intoarce daca ar schimba bucatarul si daca am prinde mai mult peste.

Locația este superbă, cazarea atât la iurtă(cort mai mare) cât și la bungalow-uri sau căsuțe plutitoare. Oricare ar fi, este confortabil, calm și liniștit. Posibilitatea de a face felurite activități, de la un mic parc de aventură pt. cei mici, piscină, plimbare cu barca/hidrobicicleta, până la tenis de câmp( 2 terenuri acoperite cu material sintetic) și pescuit sportiv. Masa poate fi servită la cherhana(micul dejun inclus). Parcarea este situată în afara reședinței, de aceea este necesar sa așteptați o mașină sau căruță să vă ducă împreună cu bagajele la iurtă/căsuță/bungalow. Un mic minus, check-in-ul este cam anevoios, mai ales în timpul sezonului. În rest, ne-a încântat aceasta oază de calm și liniște. Abia așteptăm să ne-ntoarcem!Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

7 thoughts on “Escapada de vis in Delta Siretului, la mai putin de 3 ore de Bucuresti in complexul ZagaZaga

  1. Am ajuns din pura intamplare in acest loc minunat. Recomandam pentru o iesire in natura si de ce nu pescuit !

  2. Superb,am fost de doua ori,dar referitor la cherhana ,in afara de micul dejun,nu avem aprecieri.( calitate- preț= nu și trebuie făcut un efort pt diversificarea,mai ales că de când s- a deschis nici o schimbare și sunt ani)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *