cazare-popasul-verde-3

Experienţă unică la o cabană deosebită – Popasul Verde 🌳

Cabane Inedite Case Traditionale

Popasul Verde din Sângeorz-Băi are un bar, terasă și biciclete gratuite. Această casă de vacanță pune la dispoziție WiFi gratuit, piscină privată, grădină, facilități de grătar și parcare privată gratuită.Casa de vacanță cuprinde 3 dormitoare, bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde, precum și 2 băi cu o cadă cu hidromasaj, uscător de păr și mașină de spălat. Proprietatea poate oferi prosoape și lenjerie de pat la un cost suplimentar.

Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește engleză, franceză, olandeză și română, fiind la dispoziția oaspeților cu informații utile.Această casă de vacanță are un loc de joacă pentru copii, iar oaspeții pot pescui în imediata apropiere.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Experienţă unică la o cabană deosebită – Popasul Verde 🌳

  1. aceasta descriere este putin incorecta:
    1. nu are 2 bai ( este o baie in casa si un wc in curte, nici un caz baie)
    2. nu are cada cu hidromasaj sau piscina privata. Are un mic jacuzzy care e doar contracost ( nu zice nicaieri despre acest lucru )

    De asemenea ar avea nevoie de o curatenie generala. A fost prima cazare la care a trebuit sa spal wc-ul fix de cum ne-am cazat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *