cazare-la-casute-in-bran-1

🌻🏡 Vacanță in Bran la Căsuțe 🌻🏡

Cabane Inedite Case Vacanta Cazare Transilvania

Având vedere la grădină, La Casute Bran oferă cazare cu balcon și piscină sezonieră în aer liber, la aproximativ 3,2 km de Castelul Bran. Situată la 2,8 km de Casa Groazei din Bran, proprietatea oferă biciclete gratuite și parcare privată gratuită.

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitateAceastă casă de vacanță are 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de luat masa, chicinetă complet utilată, 1 baie și patio cu vedere la piscină.Casa de vacanță oferă un loc de joacă pentru copii. După o zi de drumeții, schi sau plimbări cu bicicleta, oaspeții se pot relaxa în grădină sau în zona de lounge comună.

„Vacanta a fost minunata. Recomand tuturor celor care iubesc natura, Cazarea, curatenia de nota 10. Gazdele foarte amabile. Totul a fost conform asteptarilor. Vom reveni curand.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

5 thoughts on “🌻🏡 Vacanță in Bran la Căsuțe 🌻🏡

Leave a Reply

Your email address will not be published.