cazare-cabana-harghita-01

Cabana cu 2 dormitoare (recomandata pentru 6 persoane) in Harghita, Fenyőtoboz kulcsosház

Cabane Inedite

Având terasă și vedere la grădină, Fenyőtoboz kulcsosház se află în Izvoare, județul Harghita. Proprietatea este la 43 km de Miercurea-Ciuc și oferă parcare privată gratuită.

Acest chalet are 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, chicinetă utilată, cu frigider și cuptor cu microunde, precum și 1 baie cu duș. De asemenea, la chalet există facilități de grătar. Zona din jur este potrivită pentru schi, ciclism și drumeții.Sovata este la 83 km de Fenyőtoboz kulcsosház, iar Băile Tușnad se află la 75 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Târgu Mureș, situat la 144 km de proprietate.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *