cazare-cabana-maramures-ciubar-cabana-livada-1

Cabana inedita pentru 10 persoane cu semineu si ciubar in Maramures, Borsa – Cabana Livada

Cabane Inedite


Casa de vacanță Livada este situată în Borșa și oferă o grădină și o terasă.

Include 5 dormitoare separate, living şi 4 băi.Recenzii site proprietate

“O locație superba! Cabana mare ,construita din bușteni,absolut fabuloasa. Cabana mica, cu o panorama de vis ,în forma de “A”,este de vis.Curățenia exemplara face sa te simți comod și în siguranta în momentul în care intri in cabana. Gazdele te primesc cu căldură și sunt dispuși sa te ajute cu orice este necesar. Focul este ceva de invidiat .. Merita pe deplin..”

“Doar cuvinte de lauda. Surprinsi intr-un mod pozitiv.”Recenzii Google

“O locație superba! Cabana mare ,construita din bușteni,absolut fabuloasa. Cabana mica, cu o panorama de vis ,în forma de “A”,este de vis.Curățenia exemplara face sa te simți comod și în siguranta în momentul în care intri in cabana. Gazdele te primesc cu căldură și sunt dispuși sa te ajute cu orice este necesar. Focul este ceva de invidiat ..
Merita pe deplin..”

“Gazde minunate,loc minunat,locație superbă.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cabana inedita pentru 10 persoane cu semineu si ciubar in Maramures, Borsa – Cabana Livada

Leave a Reply

Your email address will not be published.