cazare-cabana-toplita-harghita-izolata-3

Cabana de tip A pentru 8 persoane situata in Toplița – Harghita

Cabane Inedite

Cabana A Toplita se află în Topliţa şi oferă vedere la oraş. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit, dar şi parcare privată gratuită.

Campingul oferă o terasă şi vedere la grădină. Unitatea de cazare are zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi baie comună cu duş şi uscător de păr. Bucătăria complet utilată include frigider şi cuptor.Proprietatea are o grădină cu facilităţi de grătar, iar în apropiere oaspeţii pot schia şi se pot plimba cu bicicleta.

Borsec se află la 27 km de Cabana A Topliţa, iar Gheorgheni la 38 km.“Cabana este foarte frumos amenajată. Bun gust, calitate și curatenie. Ai la dispoziție tot ce ai putea avea nevoie. Zona in care este amplasată cabana este linistita și priveliștea minunata. Proprietarul este ospitalier. Ne-am simțit foarte bine aici, vom reveni.”

Video – Partia Toplita

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Cabana de tip A pentru 8 persoane situata in Toplița – Harghita

Leave a Reply

Your email address will not be published.