casa-de-vacanta-doftana-3

Căsuța de Ciocolată Valea Doftanei, foarte aproape de București

Cabane Inedite

Căsuța de Ciocolată Valea Doftanei se află în satul Teșila și oferă o unitate de cazare cu WiFi gratuit, vedere la grădină și terasă. Oaspeții cazați la această casă de vacanță au la dispoziție o bucătărie complet utilată.Stațiunea Sinaia se află la 16 km de casa de vacanță, iar orașul Brașov este situat la 42 km.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.