cazare-cabana-apuseni-1

Cabana “Dor de Apuseni” – un proiect din suflet pentru oameni faini !

Cabane Inedite

Sunteți iubitori de natură și doriți să vă relaxați într-un cadru de basm? Cabana Dor de Apuseni este locul ideal pentru dumneavoastră. Capacitate: 12 persoane in 4 camere triple !  • Situată în inima Munților Apuseni (Sat. Preluca, Com. Horea, Jud. ALBA), la marginea unei păduri de brazi, locația vă întâmpină cu peisaje parcă desprinse din povești, apă rece de izvor și liniște.
  • Pentru ca liniștea și intimitatea tipică unei cabane de munte să formeze o armonie perfectă, avem rugămintea ca muzica să se asculte în limite decente pe toată perioada șederii.‼️
  • Dacă v-am stârnit interesul, vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul și să vă bucurați de natură la ea acasă!

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.