cazare-cabana-guesthouse-porumbacu-de-sus-1

Cazare în Porumbacu de Sus la cabana/vila Guesthouse Transylvania

Cabane Inedite

Situată în Porumbacu de Sus, Cabana/Vila Guesthouse Transylvania oferă cazare cu WiFi gratuit și un patio. Această cabană pune la dispoziția oaspeților o grădină și parcare privată gratuită.Cabana include 2 dormitoare, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o bucătărie utilată, cu frigider şi cuptor cu microunde, o maşină de spălat şi 2 băi cu duș.La cabană există și o terasă.

Cabana/Vila Guesthouse Transylvania se află la 41 km de Sibiu și la 42 km de Sâmbăta de Sus. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 45 km, iar proprietatea asigură un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.