vila-bran-nasturei-1

Cabana in Bran cu 6 dormitoare, teren fotbal, loc de joaca pentru copii si gradina, La Nasturei

Case Vacanta

La Nasturei pune la dispoziție cazare cu bar, acces direct la pârtiile de schi, teren de tenis și vedere la munte, la aproximativ 3 km de Casa Groazei din Bran. Oaspeții cazați în această vilă beneficiază de parcare privată gratuită, bucătărie comună și acces gratuit la internet WiFi.

Vila este dotată cu 6 dormitoare, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, 6 băi și balcon cu vedere la grădină.

Vila are un loc de joacă pentru copii. După o zi de drumeții sau schi, oaspeții se pot relaxa în grădină sau în zona comună de lounge.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *