cabana-inedita-azuga-3

Cabană lângă râu si pădure, ideală pentru cupluri – Azuga, Alpin Lodge

Cabane Inedite Case Vacanta

Situat în Azuga, în județul Prahova, Alpin Lodge are o terasă și vedere la râu. Acest chalet este situat la 18 km de Poiana Brașov, iar oaspeții beneficiază gratuit de WiFi și parcare privată.De asemenea, acest chalet are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, 1 dormitor și living.

Sinaia este la 11 km de proprietate, iar Brașov se află la 22 km.“Gazda foarte amabila, nu a avut nicio problema cu faptul ca am venit cu doi catei, cald, atmosfera placuta, casuta impecabila dotata cu fierbator, cuptor cu microunde si mini bar. Gazda deloc stresanta dar in acelasi timp s-a preocupat de nevoile noastre”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.