cazare-cabana-padure-harghita-1

Cabana in mijlocul naturii Natura Haziko, aflata in Harghita

Cabane Inedite

Natura Haziko se află în Izvoare. Proprietatea este situată la 35 km de Odorheiu Secuiesc, iar oaspeții au la dispoziție parcare privată și WiFi gratuit. De asemenea, există o zonă de relaxare şi bucătărie cu frigider.Proprietatea are o grădină cu grătar, iar oaspeții pot schia în apropiere. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Târgu Mureș, aflat la 88 km de chalet.

Recenzie Booking: Locatia excelenta in mijlocul naturii. Cabana bine utilata si foarte curata. Pentru a beneficia de apa calda pe timpul verii trebuie insa facut focul de lemne in soba/godin. Ca iarna. Asta duce inevitabil si la incalzirea cabanei. Cel mai mult vor avea de suportat cei din pod. Drumul este partial asfaltat. Prin satul Izvoare latimea este redusa astfel incat daca vine o masina din sens opus trebuie sa se coboare de pe carosabil cu rotile de pe partea dreapta, pe pietrisul de pe marginea drumului. Pot fi aprox 5 -10 astfel de coborari in functie de trafic. La un moment dat drumul asfaltat din Izvoare se termina si incepe drum pietruit. Se merge 0,9 km pana la intersectia cu drumul forestier, la inceput tot pietruit, ce urca spre cabana. Acesta are o lungime de 2,4 km de piatra sparta, apoi incepe din nou asfaltul pentru restul de 6 km. Cei ce accepta cele de mai sus vor avea o experienta deosebita. Practic de poveste. Spre seara se pot intalni si cu vulpea casei care vine din padure la cersit.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *