cabana-mare-izolata-rasnov-1

Cabană mare pentru 20 de persoane, izolată, cu șemineu, și jacuzzi în Râșnov, județul Brașov

Cabane Inedite

Hot Tub Chalet Retreat se află în Braşov, la 2 km de parcul de aventură Braşov şi la 7 km de Strada Sforii şi de Piaţa Sfatului, şi oferă unităţi de cazare cu balcon şi acces gratuit la internet WiFi. Această cabană în sistem self-catering are o grădină şi facilităţi de grătar.Oferind 7 dormitoare şi 4 băi, această cabană pune la dispoziţie TV cu ecran plat şi living cu şemineu. De asemenea, proprietatea include o maşină de spălat, cadă cu hidromasaj în aer liber şi o bucătărie complet utilată. Are şi 3 balcoane mari cu vedere la împrejurimi.

Există şi o cadă cu hidromasaj. Zona este populară pentru schi, ciclism şi drumeţii.“Cabana este foarte ingrijita, utilata cu tot ce trebuie si amplasata intr-o zona linistita! Curtea este ingrijita, are gratar, loc pentru foc de tabara! Pentru iubitorii de animale, la proprietate este si un caine ciobanesc foarte prietenos! Canionul 7 scari este la 45 de minute de mers pe jos.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *