cazare-cabana-izvorul-muresului-harghita-2

Cabana cu şemineu de pe lac în Izvorul Mureşului, Harghita

Cabane Inedite

Lake House se află într-o zonă liniștită, în Izvoru Mureșului. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Apartamentul are living, 2 dormitoare, bucătărie complet echipată și baie cu duș. De asemenea, include TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Proprietatea are 2 terase. Oaspeții se pot relaxa în grădină, iar zona înconjurătoare este potrivită pentru drumeții și pescuit pe lac. În timpul iernii, se poate schia în apropiere. O pârtie de schi poate fi găsită la 700 de metri de apartament.

” Cabana este renovată și amenajată modern, foarte bine dotată, asigură întregul confort. Curtea este mare, există spațiu de joacă pentru copii, trambulină, grătar și un mic lac cu pești în care se poate pescui. Zona este foarte liniștită și accesul la traseele montane este facil și rapid. Gazdele sunt foarte amabile. Este un loc în care îți dorești să revi! “

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *