cazare-cabana-bran-1

Cabană inedită – Homy family cu șemineu în Bran

Cabane Inedite

Având vedere la munte, Homy family house oferă cazare cu facilități de grătar și o terasă,la aproximativ 2,8 km de Casa Groazei din Bran. Situată la 2,4 km de castelul Bran, proprietatea are o grădină și parcare privată gratuită.Casa de vacanță cu vedere la grădină include cameră de zi, un TV cu ecran plat, o bucătărie cu frigider şi cuptor cu microunde, 4 băi cu duș, precum și balcon.

La proprietate există depozit pentru echipament de schi, iar oaspeţii pot schia în imediata vecinătate a casei de vacanţă.“Casuta este cocheta si bine ingrijita, camerele si baile foarte curate. Curtea mare, ideala pentru familiile cu copii. Am apreciat masa de ping-pong si toate jocurile si jucariile puse la dispozitie. Peisajul de vis, mai ales ca sejurul a fost in februarie si tocmai ninsese. Ne-am simtit ca si cum am fi venit la propria casa de vacanta de la munte.”

Vezi imprejurimi Bran

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *