cazare-deosebita-breaza-1

Cabana Şapte din Breaza pentru tine şi prietenii tăi !

Cabane Inedite

Cabana Sapte este o proprietate de cazare situată în localitatea Breaza, la aproximativ 19 km distanță de orașul Făgăraș. Această casă de vacanță oferă o experiență deosebită prin faptul că dispune de 5 dormitoare și 2 băi, fiind potrivită pentru grupuri mari de turiști.

Cabana este frumos decorată și dispune de podea cu parchet, oferind o priveliște minunată către grădină. În plus, oaspeții beneficiază de o zonă de relaxare și o zonă de luat masa, precum și de o bucătărie complet utilată cu plită, frigider și cuptor cu microunde. Proprietatea dispune de WiFi gratuit, astfel încât oaspeții se pot conecta la internet pentru a-și verifica e-mailurile sau a planifica activitățile din timpul șederii lor.Cabana Sapte dispune și de o terasă, oferind o priveliște frumoasă către grădină și împrejurimi. Oaspeții pot petrece timpul în grădina proprietății, având acces și la facilități de grătar, sau se pot bucura de drumeții în zona înconjurătoare. Această casă de vacanță reprezintă o opțiune excelentă pentru turiștii care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă în mijlocul naturii, într-un cadru intim și confortabil.

Ca și impresie generală, cum a fost la Cabana Sapte: Dacă vă doriți o escapadă de weekend cu prietenii, Cabana Sapte este locul perfect! Am fost extrem de încântați de cazare, iar designul și amplasarea cabanei sunt de-a dreptul remarcabile. Am petrecut serile în fața focului, savurând cocktail-uri delicioase, într-un cadru perfect izolat. Deși locația este retrasă, nu simțiți că vă lipsește ceva, chiar dimpotrivă, aceasta oferă intimitate și liniște, mai ales în contextul actual. Cu siguranță ne-am întoarce în această cabană, poate chiar iarna sau în toamnă, când peisajul trebuie să fie și mai magic. Am fost încântați și de spatiile de socializare, precum living-ul și zonele exterioare, care ne-au permis să ne petrecem timpul împreună, iar gazda a fost foarte amabilă și flexibilă. Cu toate acestea, dacă căutați o locație potrivită pentru copii, poate nu este cea mai bună alegere. În general, ne-am simțit foarte bine la Cabana Sapte și am reveni cu drag în această locație. Recomandăm cu încredere această cabană pentru un weekend perfect alături de prieteni.

Vezi video de prezentare Cabana Sapte !Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *