cazare-deosebita-breaza-1

Cabana Şapte din Breaza pentru tine şi prietenii tăi !

Cabane Inedite

Aflată în satul Breaza din judeţul Braşov, Cabana Şapte oferă un balcon şi vedere la grădină. Această proprietate cu vedere la râu este la 11 km de comuna Sâmbăta de Sus.Casa de vacanţă include 5 dormitoare, o zonă de relaxare, o bucătărie cu un cuptor cu microunde şi 2 băi cu duş.

Cabana Şapte oferă o terasă. Există o grădină cu grătar, iar oaspeţii pot face drumeţii în apropiere.Vezi video de prezentare Cabana Sapte !

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.