cabana-izolata-vatra-dornei-2

Cabană izolată în parcul naţional Calimani lângă Vatra Dornei – Sihastru în Haita Land

Cabane Inedite

Sihastru in Haita Land se află în Vatra Dornei. Acest chalet oferă facilități de grătar și parcare privată gratuită.Chalet-ul are 2 dormitoare și acces direct la o terasă cu vedere la munte. Oaspeții pot savura în fiecare dimineaţă un mic dejun continental la chalet.

Sihastru in Haita Land oferă serviciu de închirieri auto, iar oaspeții pot face drumeții în apropiere.„Locatia e superba,ideala pentru cateva zile memorabile. Privelistea te lasa fara cuvinte, iar aspectul chaletului este demn de cazarile din Elvetia de acest gen.”

Vezi video prezentare

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.