casuta-vacanta-zarnesti-top-1

Căsuță de vacanță (pentru 4 persoane) în Zărneşti – Top House

Cabane Inedite

Căsuța Top House oferă terasă și se află în Zărnești, la 5 km de Wolf Park Adventure. Proprietatea este la 8 km de Sanctuarul Urșilor Libearty din Zărnești.Casa de vacanță are 1 dormitor separat, bucătărie dotată complet și acces la balcon. Se oferă TV cu ecran plat.

„Amplasarea, conceptul, zonele de relaxare, atentia pentru detaliile necesare unei familii cu copii. Gazda are o prezenta implicata si disponibila dar discreta in acelasi timp”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.