cabana-izolata-rasnov-1

Cabană pentru 6 persoane în Râşnov – Cosy Forest Chalet

Cabane Inedite

Oferind vedere la grădină, Cozy Forest Chalet se află la aproximativ 8 km de Dino Parc. Oaspeții au la dispoziție un balcon și o grădină. Această chalet cu vedere la munte se află la 8 km de Cetatea Râșnov şi la 10 km de Peștera Valea Cetății.De asemenea, acest chalet include 3 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie utilată cu mașină de spălat vase şi cuptor cu microunde, mașină de spălat şi 4 băi cu duș.

Oaspeții au la dispoziție o terasă.

„Casa perfect adaptata, intretinuta si echipata pentru un sejur la munte. Priveliste frumoasa, aer curat, loc izolat, cu multa liniste. Totul perfect. Voi reveni!”Vezi imprejurimile, Rasnov

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *