cazare-inedita-buzau-1

Cazare inedita aproape de Buzau in Vadu Oii

Cabane Inedite

The Bear’s Cottages se află în Vadu Oii și oferă cazare cu acces gratuit la internet WiFi și vedere la lac, şi pune la dispoziție un restaurant, un bar și o grădină. Acest camping cu corturi are vedere la grădină și se află la 48 km de Râmnicu Sărat.Pensiunea oferă în fiecare dimineață un mic dejun continental și tip bufet.

The Bear’s Cottages are și o saună. Oaspeții pot juca darts la proprietate sau se pot bucura de pescuit și de ciclism în împrejurimi.

Nehoiu este la 19 km de The Bear’s Cottages, iar Valea Lupului se află la 23 km de proprietate.

Video The Bear’s Cottages

Recenzii Google:

“Drumul la locatie este accesibil oricăror tipuri de mașini. Exista o parcare proprie unde se poate lasa masina. De la parcare pana la cazare, trebuie urcate niste scari destul de anevoioase, iar pana la hrube se urca un mic deal, de aceea este recomandat sa ai incaltari adecvate si rucsac (nu troller). Hrubele arata exact ca în poze, sunt curate, dotate cu o aerotermă. La fel si baile si cele 2 dusuri comune. Un cuier și un coș de gunoi în cameră ar fi fost ideale, precum și niște scrumiere.
Plata la complex se poate face atât în numerar, cât și cu cardul. Exista un sistem special de plată in interiorul complexului, respectiv se plateste cu bănuți. Cu 50 Ron se achiziționează 7 bănuți (=> 1 bănuț = cca. 7 Ron) ce pot fi utilizati pentru plata la Birt si plata mancarii. Mâncarea nu este foarte diversificată, în schimb este foarte gustoasă.
Toti cei care lucrează la complex sunt oameni foarte amabili, open-mind și muncitori, dornici sa satisfaca nevoile clienților.
Un complex superb, cu multa verdeata, o panorama superba, niste caini foarte simpatici și cu multă voie bună!”Recenzii Booking:

“Totul a fost perfect, de la poziționarea în mijlocul naturii la cazare și la personal – foarte friendly și comunicativ, exact ca în review-urile citite înainte de a rezerva. Mâncarea foarte bună și variată (se pot servi toate mesele aici, contra cost), căsuțele sunt spațioase pentru cei 8 mp pe care le au, călduroase (toate au aeroterme), iar hubloul din tavan e magic și ziua și noaptea (unitatea e luminată perimetral). Semnal wireless e doar în partea de jos – la “Birt” și la “Tavernă”, ceea ce te obligă să pui telefonul deoparte și să admiri peisajul, care e superb! Pe Orange cel puțin semnal aproape deloc, ceea ce eu consider a fi un plus, dar copiii (9 și 16 ani) – nu. :)))

Doar ca să scriu și aici ceva, terenul e în pantă (restaurantul / Taverna la bază, Birtul ceva mai sus, iar căsuțele sus; și mai sus e ferma, care se poate vizita). Luați bagaje puține, pentru că eu a trebuit să fac 3 drumuri de la mașină (parcarea e și mai jos decât Taverna) și n-am reușit decât cu pauze de bere la Birt la fiecare “cursă” :D. Nu recomand trollere, pentru că le duceți în brațe. Rucsac și / sau geantă de umăr. Garantat faceți gambe în câteva zile! :))”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.