cazare-casa-pe-lac-colibita-1

🌅 Cazare pe malul lacului ⛵ la o 🏡 casă tradiţională cu ponton 🎣 de la 150 €, Colibiţa !

Cabane Inedite Case Traditionale

Lacul Colibița este o destinație populară pentru pescuit și turism în județul Bistrița-Năsăud, situat în inima munților Rodnei. Acesta este unul dintre cele mai mari lacuri de acumulare din România și oferă o varietate de specii de pești, precum somnul, șalăul, bibanul, cleanul și carasul.

Pe lângă pescuit, zona lacului Colibița este o adevărată oază de frumusețe naturală, fiind cunoscută pentru peisajele pitorești și activitățile de agrement. Aici, turiștii se pot bucura de plimbări cu barca, drumeții în munți, ciclism sau alpinism, precum și de sporturi de apă, precum schi nautic sau wakeboarding.

Cazare recomandata in Colibita

Oferte azi in Colibita

Booking.com

Traditional fisherman house, lakefront w/pontoon din Colibiţa are un bar, o grădină şi o zonă de plajă privată. Proprietatea este situată la 44 km de Bistriţa, iar oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi şi de parcare privată.

  • Casa de vacanță are 3 dormitoare separate, living, bucătărie complet utilată și 1 baie.
  • Această casă de vacanță oferă facilități de grătar.
  • Oaspeţii care doresc să descopere zona pot practica diferite activități în împrejurimi, inclusiv drumeții, pescuit și canotaj.

” Într-un singur cuvânt SUPERB. Locația este pt. cei ce nu doresc alți vecini în jurul lor cu excepția naturii. Casa este dotată cu absolut orice ai nevoie, de la aparat de cafea cu boabe incluse până la barcă și caiac, ce deservesc turiștilor, inclus în prețul de cazare, mai pot enumera:joculețe incluse gen: table, remi, cărți,etc.Dozator de apă plată, grătar, lemne pt. grătar, șezlonguri,oricum mai multe decât în poze.Detalii de care puține pensiuni țin cont.”

Prezentare lac Colibita

Oferte Cazare in zona Colibita

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “🌅 Cazare pe malul lacului ⛵ la o 🏡 casă tradiţională cu ponton 🎣 de la 150 €, Colibiţa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *