cazare-inedita-in-delta-dunarii-murighiol-5chirpici-2

Cazare inedita in Delta Dunarii la pensiunea 5 Chirpici, acces cu masina in Murighiol

Case Traditionale Pensiuni

Imbinand armonios elementele si detaliile decorative traditionale cu facilitatile unui confort superior, modern, cele cinci casute adapostesc 8 camere duble si 1 apartament rustic cu o capacitate totala de cazare de 29 de persoane.

Fiecare camera are o terasa proprie acoperita, iar in interior vestibul, baie si spatiu de dormit amenajate intr-un reconfortant minimalism cu rezonanta locala. Atat la interior, cat si la exterior, casutele sunt construite din materiale naturale (chirpici, piatra naturala, lemn, stuf).Facilitati camere: Internet wireless / TV ecran plat, canale prin cablu / Aer conditionat / Uscator de par / Suport de haine / Articole de toaleta / Prosoape / Frigider

Recenzie Google: Un loc mai mult decat frumos pentru persoanele pasionate de lucruri traditionale. Camerele foarte curate, mari, un mix bun intre nou si traditional. Comunicarea telefonica a fost excelenta, iar micul dejun copios. Puncte bonus pentru masa de ping pong!

Recenzie Google: Totul este cat se poate de natural! Personalul extraordinar de ospitalier!

Video Cinci Chirpici, Delta DunariiDisclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare inedita in Delta Dunarii la pensiunea 5 Chirpici, acces cu masina in Murighiol

Leave a Reply

Your email address will not be published.