cazare-pescuit-zagazaga-focsani-4

Descoperă Delta Siretului la Complex ZagaZaga

Cabane Inedite Pensiuni

Lăsând în urmă agitația și zgomotul orașelor, într-un colț feeric, Siretul își ramifică brațele care se risipesc peste o întindere nesfârșită, ce a dat naștere unui loc unic în România.

La întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați, pe o suprafață de peste 82 de hectare, Zaga Zaga a ajutat la formarea unei delte impresionante, de o frumusețe aparte – cunoscută și sub numele de Delta Siretului.

O liniște binecuvântată ce doar natura ți-o poate oferi, plimbări cu barca pe canalele care îmbrățișează păduri și zăvoaie, un spațiu intim și confortabil care-ți poate deveni culcuș pentru câteva zile, răsărituri și apusuri care vor rămâne în amintire, mese gustoase cu pește proaspăt produs în ferma proprie și o multitudine de alternative de petrecere a timpului.

O oază de relaxare și reconectare, un tărâm de poveste care merită vizitat și descoperit!

Vă invităm să vă bucurați în tihnă de o experiență deosebită de cazare în spațiile special amenajate în mijlocul naturii, direct pe malul apei. Puteți alege confortul și intimitatea optând între un bungalou spațios sau o casă plutitoare. Iar pentru o experiență aparte, puteți opta pentru corturile de tip iurtă din zona de glamping.

Recenzie Google: Locația este superbă, cazarea atât la iurtă(cort mai mare) cât și la bungalow-uri sau căsuțe plutitoare. Oricare ar fi, este confortabil, calm și liniștit. Posibilitatea de a face felurite activități, de la un mic parc de aventură pt. cei mici, piscină, plimbare cu barca/hidrobicicleta, până la tenis de câmp( 2 terenuri acoperite cu material sintetic) și pescuit sportiv. Masa poate fi servită la cherhana(micul dejun inclus). Parcarea este situată în afara reședinței, de aceea este necesar sa așteptați o mașină sau căruță să vă ducă împreună cu bagajele la iurtă/căsuță/bungalow. Un mic minus, check-in-ul este cam anevoios, mai ales în timpul sezonului. În rest, ne-a încântat aceasta oază de calm și liniște. Abia așteptăm să ne-ntoarcem!

Video Zaga Zaga, delta Siretului

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.