cabana-carisa-apuseni

Cazare inedita la o Cabana din muntii Apuseni, intr-un decor de basm !

Cabane Inedite Cazare Transilvania

Moara de Pădure este un sat situat în Munții Apuseni, județul Alba, în partea de sud a Transilvaniei, România. Satul este amplasat într-o zonă pitorească și este înconjurat de dealuri acoperite cu păduri de foioase și conifere.

Datorită reliefului accidentat, satul este traversat de numeroase râuri și pâraie, printre care se numără și Pârâul Moara de Pădure, ce izvorăște din Munții Bihor. În zonă se găsesc numeroase trasee turistice, ce oferă posibilitatea de a explora peisajul montan, dar și de a descoperi bogata istorie și cultura a zonei. Satul este cunoscut pentru producția tradițională de brânză, iar evenimentele culturale și tradiționale locale reprezintă o atracție pentru turiști.Cazare recomandata Cabana Carisa

Într-un sătuc mic de munte, situat în Valea Ierii, comuna Băișoara, județul Cluj, doi tineri inimoși au construit o cabană ce iese în evidență ca o pată de culoare în peisajul liniștit al zonei montane din Munții Apuseni, unde se află satul.

Cabana Carisa are o capacitate de cazare pentru 10-12 persoane și este dotată: cu 5 dormitoare, 4 la etaj și 1 la parter, 3 băi și 3 cabine de duș, fiecare baie fiind echipată cu prosoape și uscătoare de păr. La parter, cabana dispune de un living generos, iar bucătăria este complet utilată cu toată aparatura necesară, cum ar fi aragaz inox pe gaz, combină frigorifică, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, fierbător de apă, mixer, espresso profesional de cafea și veselă.

In exterior cabana dispune de: terasa, gradina, loc de ceaun, gratar, ciubar, foisor, loc de joaca, parcare privata

Recenzii Google

“Am petrecut un weekend in Februarie la cabana Carisa. Locatia este superba, spatioasa, extrem de curata si utilata cu orice ai putea avea nevoie pentru un weekend perfect, inclusiv zona de gratar + ceaun si desigur ciubar incapator. Comunicarea de asemenea este ireprosabila din partea proprietarului. Cu siguranta o sa revenim!”

“Cabană foarte frumoasă cu aproape toate dotările posibile, de la tv, wifi, ponton la Valea Iarei, spatii de joacă pentru copii, living mare, 5 camere frumoase, 3 bai, bucătărie, foișor cu loc pentru grătar și ceaun, ciubăr. Cam de toate ce ți-ai dori. Bineînțeles dacă vrei avioane și alte facilități sigur nu vei găsi.”

Telefon Cabana Carisa: 0754279131Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *