cazare-conacul-din-vale-sibiu-1

Cazare la Conacul din Vale, langa Sibiu (15 persoane)

Cabane Inedite Conace

Situată în Vale, Conacul din Vale are un lounge comun, grădină și grătar. Ocna Sibiului este la 30 km. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi și parcare privată.Casa de vacanță are 5 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie echipată cu mașină de spălat vase și frigider, mașină de spălat și 4 băi cu o cadă cu hidromasaj.

Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește română și engleză.

Oaspeții au la dispoziție o terasă.Sibiu se află la 35 km de Conacul din Vale, iar Păltiniș este la 30 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 19 km de proprietate.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.