cazare-caban-inedita-bran-casa-de-sub-padure-1

Cazare inedita in Bran la Casa de sub padure (panorama superba)

Cabane Inedite

Oferind cazare cu grădină, WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată gratuită, Casa De Sub Padure se află în Bran, la 1,3 km de Castelul Bran și la 1,5 km de Casa Groazei din Bran.Proprietatea are camere de familie și loc de joacă pentru copii. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină.

Oaspeții pensiunii au la dispoziție zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu o cadă, duș și uscător de păr. Camerele sunt prevăzute cu dulap și fierbător de apă.Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.