cazare-pe-malul-lacului-neamt-gradinile-romane-1

Cazare la o pensiune pe malul lacului in Neamt, Gradinile Romane

Pensiuni

Grădinile Romane se află în Gura Hangului și are un restaurant, centru de fitness, un bar și un lounge comun. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum și baie privată. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit, terasă și parcare privată gratuită.În fiecare cameră a hotelului există dulap. Camerele de la Grădinile Romane au zonă de relaxare. În Gura Hangului și zona din jur, oaspeții pot opta pentru activități, cum ar fi drumeții, schi și snorkelling.

Durău este la 28 km de Gradinile Romane, iar Bicaz se află la 35 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Suceava, aflat la 75 km de hotel.Recenzie Booking: „Un loc minunat în care ne-am incărcat sufletul cu bucuria izvorâtă din peisajul ireal de frumos. Gazda – o doamnă deosebită pentru care mulțumirea și confortul clientului sunt primordiale.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

3 thoughts on “Cazare la o pensiune pe malul lacului in Neamt, Gradinile Romane

  1. Prea multe manele noaptea si prea tare pe malul lacului Bicaz, în jud.Neamt. Nu te poți odihni noaptea, dacă suni la politie ți se răspunde s e zona turistica.In Covasna sau Harghita când te cazezi la o pensiune ți se aduce la cunoștință ca noapte nu se da muzica tare și sunt interzise manelele, alta ,,tara,, alta civilizație

Leave a Reply

Your email address will not be published.