cazare-cetatuia-langa-bucuresti-langa-buzau-0

Iti propunem o experienta unica la Cetatuia, langa Buzau destul de aproape de Bucuresti !

Pensiuni

Județul Buzău este o destinație turistică interesantă în România, cunoscută pentru peisajele sale naturale spectaculoase, cum ar fi Cheile Buzăului și Cheile Tisitei, dar și pentru obiectivele turistice culturale, precum cetatea medievală de la Berca.

În Buzău se pot găsi, de asemenea, băi termale și tratamente balneare, precum și o gamă largă de produse alimentare locale, cum ar fi cașul, brânza și mierea, care sunt apreciate de turiști.

Cazare recomandata in Buzau – Cetatuia

Cetatuia – Înconjurat de o pădure de foioase și așezată pe un deal, la 30 km de Buzău, Cetățuia oferă unități de cazare cu WiFi gratuit, un restaurant à la carte și o terasă.

Camerele au vedere la pădure și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Acestea includ baie privată cu duș. Pentru un plus de confort, sunt puse la dispoziţie articole de toaletă gratuite şi papuci.

Oferte cazare acum in judetul Buzau

Booking.com

Printre activitățile disponibile la această proprietate se numără tenis de masă, tir cu arcul sau o plimbare cu bicicleta de munte. De asemenea, există o sală de ședințe cu proiector și flip chart, care pot fi folosite gratuit de către oaspeți. Parcarea privată este gratuită.

Restaurantul oferă preparate locale și internaționale și, în timpul anotimpurilor calde, puteți lua masa pe terasa în aer liber. Oaspeții se pot relaxa și în grădină sau în foișor.

Mânăstirea Ciolanu se află la 3 km de această proprietate. Vulcanii noroioși sunt la 30 km, Siriu la 57 km de Cetățuia, iar Sărata-Monteoru se află la 33 km. București este la 110 km, iar aeroportul Henri Coandă se găsește la 107 km.

„Amplasată într-un loc minunat, personalul foarte drăguț, liniște. Un loc perfect să îți încarci bateriile. Posibilitatea de a-ți face un ceai sau o cafea în cameră este o idee super.”

Oferte cazare in judetul Buzau

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Iti propunem o experienta unica la Cetatuia, langa Buzau destul de aproape de Bucuresti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *