cazare-aproape-bucuresti-buzau-pensiunea-din-livada-1

Cazare la Pensiunea din Livadă, aproape de Bucureşti (lângă Vulcanii Noroioşi)

Pensiuni

Situată în Robești, Pensiunea din livadă are grădină și terasă. De asemenea, există o piscină în aer liber, iar oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi și parcare privată.Unitățile pensiunii au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu uscător de păr și duș. Toate unitățile de cazare de la Pensiunea din livadă sunt dotate cu aer condiționat și dulap.

Oaspeții pot savura un mic dejun continental.Sărata-Monteoru este la 32 km de Pensiunea din livadă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, aflat la 118 km de pensiune.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Cazare la Pensiunea din Livadă, aproape de Bucureşti (lângă Vulcanii Noroioşi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *