cabana-spectaculoasa-bran-1

Cabana spectaculoasa in Bran cu panorama incredibila – On Top Chalet

Cabane Inedite Case Vacanta

On Top Chalet se află în Șimon și oferă terasă. Oaspeții acestui chalet au acces la o bucătărie complet utilată.

Proprietatea include un living cu TV cu ecran plat. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.Sinaia se află la 23 km de On Top Chalet.

“View-ul din living iti taie respiratia,camerele sunt superbe,totul este nou si de o calitate extraordinara.Nu o sa regretati alegerea facuta,o sa aveti o vacanta de vis la On Top Chalet!”“Fairy tail atmosphere, extraordinary view and very pleasant interiors. Host was very helpful, arranged for transfer from Brasov and gave us tips for our Transylvanian adventure.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.Leave a Reply

Your email address will not be published.