cazare-child-friendly-buzau-hadar-chalet-3

[Child Friendly] 👨‍👩‍👦‍👦 Hadar Chalet din Gura Siriului, langa Buzau ~190km de Bucuresti

Complex Turistic Pensiuni

Gura Siriului este o localitate situată în Munții Buzăului, în apropierea râului Siriu, la aproximativ 35 de kilometri nord-vest de orașul Buzău. Este o zonă turistică populară datorită frumuseții sale naturale, precum și datorită posibilităților de agrement și aventură oferite de terenul muntos.

În apropiere de Gura Siriului se află mai multe obiective turistice importante, cum ar fi Peștera Siriu, Peștera Ialomiței, Cheile Zănoagei sau vârful Siriu, care este unul dintre cele mai înalte vârfuri din Munții Buzăului, cu o altitudine de peste 1.400 de metri.

Cazare recomandata la Hadar ChaletSejurul dumneavoastra la Hadar Chalet incepe in momentul in care parasiti soseaua nationala si continuati agale prin padure, lasand in urma orice grija, orice zgomot, orice problema. La capatul drumului privat se afla un tinut de poveste, dedicat exclusiv celor 12 camere ale Hadar Chalet– un parc inflorit atent ingrijit, teren de tenis, pastravarie, piscina, restaurant cu mancare proaspata si multe alte locuri si surprize care va vor ramane in suflet.

Toate acestea n-ar insemna nimic fara echipa noastra, gata in orice moment al zilei sa faca sederea celor care ne calca pragul cu adevarat speciala. Scopul nostru este ca fiecare oaspete sa ramana cu o amintire frumoasa si sa se intoarca cu drag in acest loc relaxant, dedicat luxului confortabil.

Recenzie Google: Ceea ce am găsit aici, felul în care am fost tratați și părerea de rău că am putut sta atât de puțin sunt dovada că se pot oferi servicii de maximă calitate și în România. Personalul, deși foarte tânăr, este educat și extrem de prezent, dar suficient de discret. Vă mulțumesc pentru tot și, odată în plus, pentru felul în care v-ați implicat în surprizele pe care am încercat să le fac soției mele la aniversarea căsătoriei. Credeam că știu ce veți pregăti, dar m-ați surprins și pe mine… Complimente!

Va asteptam cu drag si pe dumneavoastra la Hadar Chalet.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *