cazare-pensiunea-wild-apuseni-piscina-1

Cazare inedita aproape de Cluj la Pensiunea Wild din Remeti, Apuseni.

Pensiuni

Zona Apuseni este o destinație turistică populară în România, datorită peisajelor spectaculoase, obiectivelor turistice istorice și naturale, precum și activităților în aer liber disponibile, cum ar fi drumețiile, ciclismul și alpinismul.

În Apuseni se pot găsi numeroase sate tradiționale, biserici și mânăstiri, precum și peșteri impresionante, cum ar fi Peștera Scărișoara sau Peștera Vântului, care atrag un număr mare de vizitatori în fiecare an.

Cazare recomandata la pensiunea Wild din Remeti

Vă invităm să petreceţi timp într-un mod plăcut, relaxant şi indiferent dacă aţi ales să vă bucuraţi de momente in familie, să organizaţi o conferinţă, un teambuilding, să vă simţiţi bine alături de prieteni sau doar in căutare de voie bună, noi vă aşteptăm într-un ambient rustico-modern, cu preparate tradiţionale şi un personal pregătit să satisfacă gusturile şi cerinţele oaspeţilor noştri.

Facilități Apuseni Wild

 • Internet wireless (atât la pensiune cât şi la piscină)
 • Piscină exterioară
 • Centru SPA cu saună, butoi cu apă fierbinte, loc de relaxare şi masaj
 • Restaurant cu terasă şi vedere spre Valea Iadului
 • Wild summer bar – aproape de piscină
 • Sală de jocuri (Xbox, darts, biliard, ping-pong)
 • Sală de conferinţe cu videoproiector
 • Plata cu cardul Visa/ Maestro

Oferte cazare acum in Muntii Apuseni

Booking.com

Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea si la 100 km de Cluj, in Remeţi, judeţul Bihor, în apropierea satului Negreni (15 km), pe Valea Iadului.E aşezată la poalele muntelui, sub o stâncă solitară şi semeaţă. Zona este una deosebit de frumoasă, salbatică, printre cele mai pitoresti din Apuseni. Terasa noastră si camerele oferă o panoramă splendidă asupra văii.

Cazarea se poate face în 17 camere:

 • 2 Camere Standard dubla cu acces la spa si piscina
 • 5 Camere Standard dubla cu balcon acces la spa si piscina
 • 7 Camere Standard Family cu balcon acces la spa si piscina
 • 1 Apartament Junior suite cu balcon, acces la spa si piscina
 • 2 Apartamente Senior suite cu balcon, acces la spa si piscina

Video Pensiunea Wild, Remeti

Recenzii Google:

“O experiență foarte frumoasa! Piscina încălzita de afara, cu lumini înăuntru, totodată sauna din interior, au dat o atmosfera foarte relaxanta! Personalul foarte drăguț și amabil. Servicii de calitate înaltă. Camere curate. Sala de jocuri de jos unde ai intimitate și pentru un grup mai mare daca trebuie. Restaurant și bar foarte cozy. Cu siguranță ne vom reîntoarce! 😊”

“Cea mai frumoasă pensiune la care am fost pana acum. Totul la superlativ: personal cumsecade, camere curate, curățenie in tot amplasamentul, cele mai bune paste pe care le-am mancat vreodată, piscina încălzita, aparat de cafea in camera, televizor mult mai mare față de ce este in poze. Sa te relaxezi in piscina încălzita in timp ce admiri cascada, de vis! A fost o adevărată placere sa stam aici.”

Recenzii Booking:

“Totul a fost excelent.Piscina din aer liber a fost super, apa foarte caldă.Conditii foarte bune de cazare, personal amabil, curățenie.Micul dejun variat și gustos . Vom reveni cu drag .”

“A apreciat · Poziția pensiunii. piscina exterioara cu vedere la mica cascada, ciubarul de la mansarda. Personal excelent. Mic dejun grozav, mai degraba era brunch la cat de variat era. Camera avea cam 50mp.

Nu a apreciat · Meniul limitat (exceptând micul dejun). Apa din minifrigider 10 lei iar la restaurantul lor (un etaj mai jos) era 8 lei. Parteneriat cu crama Oprișor, puteau face o alegere mai inspirată.”

Oferte cazare Muntii Apuseni

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

 • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
 • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
 • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
 • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *