cazare-clisura-dunarii-eselnita-1

Clisura Dunării – Cazare superbă la pensiunea Sunshine, Eşelnița <3

Pensiuni

Pensiunea Sunshine se află în Eșelnița. Facilitățile oferite de proprietate includ bar și restaurant. Proprietatea oferă vedere la lac și terasă.Fiecare cameră a hotelului pune la dispoziție balcon. Baia privată este dotată cu uscător de păr. Camerele au birou.

Pensiunea Sunshine servește micul dejun continental zilnic.

Băile Herculane se află la 17 km de proprietate.Pensiunea este amplasata intr-un loc superb, linistit, chiar pe malul Dunarii. Camerele sunt orientate spre Dunare, deci privelistea este excelenta. Proprietarii si personalul au fost foarte prietenosi si atenti. Recomand!!!!

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Clisura Dunării – Cazare superbă la pensiunea Sunshine, Eşelnița <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.