cazare-langa-bucuresti-gradina-vlahia-1

Traieste o experienta in stil Maramuresean langa Bucuresti la Gradina Vlahiia din Snagov

Case Traditionale Pensiuni

Situată în Snagov, Grădina Vlahiia oferă un restaurant, un bar, o grădină și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Toate unităţile de cazare de la acest complex de 4 stele au vedere la piscină, iar oaspeții au acces la locul de joacă pentru copii.Există parcare privată gratuită, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, contra cost.

Toate camerele complexului oferă birou, TV cu ecran plat și baie privată. Toate unitățile de la Grădina Vlahiia includ aer condiționat și un dulap.

Zilnic se oferă mic dejun tip bufet.

Grădina Vlahiia pune la dispoziție terasă.București este la 40 km de complex, iar Otopeni se află la 35 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Henri Coandă, situat la 25 km de Grădina Vlahiia.

„- Resort frumos amenajat, un mic sat maramuresean reconstituit in Snagov. – parte din produsele servite isi au originea in serele bogate din cadrul complexului.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.