cabana-apuseni-cluj-saranis-1

Descoperă una dintre cele mai frumoase cabane din România in Apuseni, judetul Cluj

Cabane Inedite

Pensiunea Saranis este situată în localitatea Beliș, într-un loc retras, cu vedere la Pârtia de schi Mărișel și Munții Masivului Vlădeasa.

Distanța față Lacul Fantanele este de 1 km.Locația vă pune la dispoziție:

Facilități:

 • jacuzzi
 • saună finlandeză
 • ciubăr
 • parcare
 • loc de joacă pentru copii
 • foișor cu barbeque
 • șemineu
 • living spațios
 • bucătărie complet utilată
 • Wifi


7 camere și 3 băi.

Capacitate maximă 15 adulți+2 copii (pat supraetajat destinat doar pentru copii)

Prezentare Video Cabana Saranis, Cluj

Regulament

Check-in: 16:00

Check-out: 12:00

Pensiunea este potrivită pentru persoanele ce apreciază ce le este pus la dispoziție și ne vizitează pentru a se relaxa sau pentru a petrece într-un mod decent și responsabil.

 1. Muzica în afara cabanei este permisă până la ora 23:00.
 2. În interiorul cabanei nu se fumeaza!
 3. Nu acceptam animale de companie.
 4. În interiorul cabanei se va folosi încălțămintea de casă.
 5. Orice persoană care dăunează intenționat sau din neglijență clădirii sau echipamentelor din cabană va fi responsabilă de costul reparațiilor ulterioare.
 6. Capacitatea maximă este de 15 persoane și 2 copii. Aceasta nu poate sub nicio formă să fie depășită.

MODALITATEA DE PLATA

1. Un depozit de 50% nerambursabil este plătit în momentul rezervării.

2. Soldul trebuie să fie primit în numerar la sosire.

ANULAREA REZERVARII

Clientul poate anula rezervarea in intervalul de 48 de ore dupa initiere. Odata ce aceasta perioada a trecut avansul de 50% este nerambursabil.Recenzii Google:

O pensiune foarte frumoasa intr-o locatie superba, e mult mai frumos decat in poze. Pe langa asta, e construita si amenajata cu multa atentie la detalii, si chiar am avut tot ce am fi putut avea nevoie. Totul e foarte curat si in stare buna de functionare. Am fost foarte incantati de alegerea noastra, si planuim sa revenim.

Cazarea este de vis din toate punctele de vedere, tinuta la zi, curata, intr-o zona incredibil de frumoasa, cu o panorama geniala! Proprietarii sunt de asemenea de foarte mare ajutor, si nu va vor deranja pe parcursul sederii.

Am tinut o adunare intre prieteni aici, si toti am cazut de acord ca vom reveni 100% si este o locatie „adaugata la favorite”.

O recomand tuturor celor care cauta atat ceva linistit pentru intalniri in familie sau prieteni, cat si celor ce cauta o iesire mai aventuroasa in natura!”

Contact Cabana Saranis:

 • 0744 290 480 Teodora
 • 0748 196 905 Florin
 • Adresa: Str. Principală nr. 98A Beliș, Cluj

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.