glamping-maramures-valea-vinului-3

Maramures, Viseu de sus – Valea Vinului Dome, a glamping experience <3

Glamping

Domul Valea Vinului este o cupolă geodezică situată într-un cadru idilic cu o priveliște superbă asupra Văii Vinului și Munților Rodnei. Este un loc de vis, perfect pentru relaxarea și reîncărcarea bateriilor .

Alte lucruri de reținut: În timpul verii, atunci când în afara este cald după 09: 00 este prea cald pentru a rămâne în cupola, deoarece se încălzește, vă puteți răci în afara în apropierea pădurii. Seara și noaptea totul e bine.
De asemenea, toaleta este situată în afara sub dom.Recenzie Airbnb: O locație cu un specific aparte, cu un aer boem și o atmosfera de vacanță continuă. Înconjurată de verde și aer curat cu tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare și o deconectare de la agitația cotidiană.
O să revenim cu drag!

Recenzie Google: Locatie frumoasa si linistita, proprietarii foarte amabili. Relaxare totala. Recomand.

Video

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *